Start je school- of werkweek lekker relaxed met je vrienden! Wil je chillen, genieten van muziek of een spel doen met je vrienden? Alles is mogelijk! Als je tussen de 13 en 23 jaar oud bent, sluit je dan bij ons aan.

Op maandag 19 juni 2023 organiseren we de "Inloop en Chill Out" bij Jongerencentrum ReZet, gelegen aan Van der Heydenstraat 10 in Zwolle. Het evenement wordt georganiseerd door Travers Welzijn, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van jongeren.

Tijdens deze activiteit kun je van 19:30 tot 22:00 uur ontspannen en plezier hebben met je vrienden. Luister naar muziek, speel spellen en geniet van een relaxte sfeer. Het is de perfecte manier om de week te beginnen!

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.traverswelzijn.nl. Daar vind je alle details over het evenement en de locatie.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Zwolse Zot en andere betrokken partijen. We kijken ernaar uit om jou en je vrienden te verwelkomen op maandag 19 juni bij Jongerencentrum ReZet, Van der Heydenstraat 10, 8014 ZZ in Zwolle. Tot dan!