Tieneravond: Voor alle jongeren tussen 10 en 14 jaar!

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud en op zoek naar een gezellige avond vol leuke activiteiten? Kom dan naar onze tieneravond! Deze avond wordt georganiseerd door Travers Welzijn en staat helemaal in het teken van plezier en samenzijn.

Op woensdag 21 juni 2023 vindt de tieneravond plaats van 19:00 tot 21:00 uur. We nodigen je uit om langs te komen in het Jongerencentrum ReZet, gelegen aan de Van der Heydenstraat 10 in Zwolle. Het centrum is goed bereikbaar en de exacte locatiegegevens zijn als volgt:

Naam locatie: Jongerencentrum ReZet Adres: Van der Heydenstraat 10 Postcode: 8014 ZZ Woonplaats: Zwolle

Tijdens deze avond zullen er diverse activiteiten en entertainment worden georganiseerd, speciaal afgestemd op tieners. Het wordt een avond vol plezier, waar je nieuwe vrienden kunt maken en samen kunt genieten van een geweldige sfeer.

Voor meer informatie over de tieneravond en andere activiteiten van Travers Welzijn kun je terecht op onze website: www.traverswelzijn.nl. Hier vind je alle details en eventuele wijzigingen met betrekking tot het programma.

Stichting de Zwolse Zot is een betrokken partij die zich ook inzet voor het welzijn van jongeren in Zwolle.

Kom langs en beleef een onvergetelijke avond vol plezier en nieuwe ervaringen. We hopen je te zien op woensdag 21 juni 2023 bij de tieneravond in Jongerencentrum ReZet!