Op woensdag 21 juni opent Wijkboerderij de Schellerhoeve haar deuren voor een gezellige openmiddag. Je bent van harte welkom om te ontdekken wat de wijkboerderij allemaal te bieden heeft. Tijdens deze middag kun je genieten van diverse activiteiten en kennismaken met de bijzondere sfeer van de boerderij.

Er is een bloemenpluktuin waar je zelf prachtige bloemen kunt plukken en kopen. Daarnaast zijn er verse groenten te koop, rechtstreeks geoogst uit de moestuin van de boerderij. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht georganiseerd, zodat zij op ontdekkingsreis kunnen gaan op het terrein.

Bij aankomst staat er een warm welkom voor je klaar. Geniet van een kopje koffie of thee, en voor de kinderen is er ranja beschikbaar. Het belooft een gezellige en informele middag te worden, waarbij je kunt genieten van alles wat Wijkboerderij de Schellerhoeve te bieden heeft.

De openmiddag wordt georganiseerd door Travers Welzijn, een betrokken organisatie die zich inzet voor het welzijn van de buurt. De activiteit vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur.

De openmiddag wordt gehouden bij Wijkboerderij De Schellerhoeve, gelegen aan Schellerpark 101, 8017 NZ in Zwolle. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.traverswelzijn.nl.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de betrokken partijen, waaronder Stichting Zwolse Zot. Kom gezellig langs en beleef een leuke en inspirerende middag op Wijkboerderij de Schellerhoeve!