Op donderdag 22 juni 2023 organiseert A Rocha afdeling Zwolle een bijzondere wandelexcursie "Verwonderwandeling met verhalen en gedichten" over het Voermanpad in de Schellerwaarden. Tijdens deze excursie zal de bekende verhalenverteller Wim Eikelboom, tevens de ambassadeur van de IJssel, u meenemen op een boeiende ontdekkingstocht.

De wandelexcursie is een unieke kans om meer te leren over de natuur en het landschap van dit prachtige gebied. Wim Eikelboom zal u betoveren met zijn verhalen en u wijzen op de bijzondere flora en fauna die de Schellerwaarden te bieden heeft.

De excursie vindt plaats van 19:30 tot 21:00 uur en vertrekt vanaf Veerpont 't Kleine Veer tegenover Hattem en de toegang is gratis. Vanaf de steiger van de veerpont begint de wandeling langs het Voermanpad, waar u kunt genieten van de rust en schoonheid van de omgeving.

Voor meer informatie over A Rocha Zwolle kunt u kijken op www.arocha.nl/nl/a-rocha-zwolle/contact/.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Zwolse Zot, die zich inzet voor het bevorderen van natuur en cultuur in de regio. We zijn dankbaar voor hun betrokkenheid.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 22 juni voor deze fascinerende wandelexcursie over het Voermanpad in de Schellerwaarden. Mis deze unieke ervaring niet en laat u inspireren door de prachtige verhalen en natuurlijke schoonheid die dit gebied te bieden heeft.