DEZE LOCATIE IS VERVALLEN.

Kom en doe mee met de "Slag van Zuid" buurtquiz op verschillende locaties in Zwolle-Zuid! Tijdens deze spannende quiz zullen teams tegen elkaar strijden door vragen te beantwoorden en uitdagende opdrachten uit te voeren. De quiz wordt georganiseerd door Ruitersportcentrum Zwolle en vindt plaats op vrijdag 23 juni 2023.

De locatie van de quiz is Ruitersportcentrum Zwolle, gelegen aan Hollewandsweg 15a, 8014 BE Zwolle. Het evenement begint om 20:30 uur en duurt tot 23:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om je team aan te melden.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op de website www.zwolsezot.nl/aanmelden-buurtquiz. Hier vind je alle details over de quiz, de regels en hoe je kunt deelnemen. Mis deze kans niet om je kennis te testen en plezier te hebben met je buurtgenoten in Zwolle-Zuid!

De "Slag van Zuid" buurtquiz wordt mede mogelijk gemaakt door de Wijkenvereniging Zwolle-Zuid en is een samenwerking met de Stichting Zwolse Zot. Samen zorgen zij voor een geweldige en gezellige avond vol uitdagingen en gemeenschapszin.

Doe mee en laat zien dat jouw team de slimste en meest enthousiaste buurtbewoners van Zwolle-Zuid zijn! We kijken uit naar je deelname aan de "Slag van Zuid" buurtquiz.