Kom gezellig langs voor een ontspannen ochtend bij de Koffiekring in de St. Jozefkerk! Elke woensdagmorgen van 10:00 tot 11:30 uur nodigen we u uit om samen koffie en thee te drinken en een kaarsje op te steken.

De Koffiekring wordt georganiseerd door de St. Jozefkerk en is een warme gelegenheid om met anderen in contact te komen en even tot rust te komen. Op woensdag 21 juni 2023 bent u van harte welkom om aan te sluiten bij deze activiteit.

De Koffiekring vindt plaats in de St. Jozefkerk, gelegen aan de Ministerlaan 203, 8014 XE in Zwolle. Het is een gezellige en gastvrije locatie waar u kunt genieten van een kopje koffie of thee in een ontspannen sfeer.

Voor meer informatie over de Koffiekring en andere activiteiten van de St. Jozefkerk kunt u terecht op de volgende website: [link naar de website van de Thomas a Kempisparochie](https://thomasakempisparochie.nl/wordpress/kerklocaties/jozefkerk-zwolle/).

De Koffiekring wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Zwolse Zot. We waarderen hun betrokkenheid en ondersteuning bij het creëren van deze gezellige ontmoetingsplek.

We hopen u te verwelkomen bij de Koffiekring in de St. Jozefkerk voor een fijne ochtend van samenzijn en ontspanning.