Expositie Bert Vermaak: Kleurrijke Kunst in Stadkamer Zuid

Ruim 14 jaar lang heeft Bert Vermaak zijn passie voor schilderen met acrylverf gevolgd. Met verschillende gereedschappen zoals kwasten, paletmessen, sponsen en soms zelfs pasta of zand, creëert hij prachtige kunstwerken. Hoewel hij enkele cursussen heeft gevolgd, is Bert grotendeels autodidact, vooral nu hij de vrijheid heeft van zijn werk op school. Zijn stijl bevindt zich op het spannende snijvlak tussen figuratief en abstract, met een focus op kleurrijke portretten en levendige stadsgezichten. Bovendien ontvangt Bert Vermaak steeds vaker opdrachten voor zijn unieke schilderijen.

In zijn artistieke reis wordt Bert Vermaak geïnspireerd door gerenommeerde kunstenaars zoals Voka, Elma Rietveld-Arkenbouw, Francoise Nielly en Wil Willemsen. Naast inspiratie hebben deze kunstenaars hem ook geleid naar een persoonlijke flow in zijn werk. "Ik wil dat de kijker de snelle beweging tastbaar kan voelen...", aldus Bert.

De expositie van Bert Vermaak wordt georganiseerd door Stadkamer en vindt plaats van woensdag 24 mei 2023 tot en met 30 juni 2023. De kunstwerken zijn te bewonderen tijdens de reguliere openingstijden van Stadkamer Zuid.

Stadkamer Zuid, gevestigd aan de Van der Capellenstraat 95, 8014 VW Zwolle, is de locatie waar deze artistieke reis tot leven komt.

Voor meer informatie over de expositie en andere culturele activiteiten kunt u terecht op de website van Stadkamer: www.stadkamer.nl.