Kom gezellig langs bij de wekelijkse Koffiekring in de huiskamer van de Koningskerk! Elke maandag en dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur en op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur staan de deuren voor u open. En tijdens de feestweek in Zwolle Zuid, tijdens de Kringdagen van 16 tot en met 25 juni, bent u ook van harte welkom.

De Koffiekring biedt een fijne gelegenheid voor ontmoeting en gesprek. U kunt samen een spelletje spelen of gewoon even zitten met een krant of tijdschrift. Sommige gasten vinden het leuk om handwerkend bezig te zijn en zo aandacht voor elkaar te hebben. Loop gerust eens binnen om de sfeer te proeven, want de koffie en thee staan altijd klaar!

De Koffiekring wordt georganiseerd door de Koningskerk, gelegen aan de Landsheerlaan 5 in Zwolle. Op maandag 19 juni 2023 vindt de activiteit plaats van 10:00 tot 11:00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.koningskerk.nl.

De Koffiekring wordt mede mogelijk gemaakt door de betrokken partijen, waaronder Stichting Zwolse Zot. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de warme sfeer van de Koningskerk tijdens de Koffiekring!