Kom genieten van een bijzondere avond vol muziek tijdens de Nacht van Zuid, georganiseerd door Stichting Zwolse Zot. Op vrijdag 16 juni 2023 zal de getalenteerde pianist Paul van Harskamp optreden bij de Albert Heijn in Winkelcentrum Zwolle-Zuid. Hij zal een scala aan nummers ten gehore brengen, variërend van klassieke stukken van Bach tot tijdloze hits van The Beatles en meeslepende Blues.

De activiteit vindt plaats van 19:00 tot 20:30 uur en belooft een sfeervolle avond vol muzikale verrassingen te worden. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren en te genieten van het pianospel van Paul van Harskamp.

De locatie van dit evenement is de hal van de Albert Heijn in Winkelcentrum Zwolle-Zuid, gelegen aan de Pijmanstraat 18, 8014 VB in Zwolle. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.winkelcentrumzwollezuid.nl.

De Nacht van Zuid wordt mede mogelijk gemaakt door Winkelcentrum Zwolle-Zuid en wordt georganiseerd door Stichting Zwolse Zot. Samen streven we ernaar om een onvergetelijke avond vol muziek en gezelligheid te creëren.

Mis deze speciale gelegenheid niet en kom genieten van de prachtige pianoklanken tijdens de Nacht van Zuid. We hopen u daar te zien!