Op vrijdag 16 juni 2023 kunt u genieten van een optreden van de Less is more Band in Winkelcentrum Zwolle-Zuid. Dit optreden wordt georganiseerd door Stichting Zwolse Zot.

De Less is more Band staat bekend om hun geweldige muziek en energieke optredens. Ze spelen een breed scala aan nummers, variërend van bekende hits tot soulvolle ballads. Met hun enthousiasme en talent weten ze het publiek keer op keer te vermaken.

Het optreden vindt plaats van 19:00 tot 20:00 uur, een uur vol muzikale hoogtepunten waar u zeker van zult genieten. Kom langs en laat u meevoeren door de geweldige klanken van de Less is more Band.

Meer informatie over de band en hun repertoire is te vinden op de website www.lessismoreband.nl.

Het evenement vindt plaats in Winkelcentrum Zwolle-Zuid, gelegen aan Van der Capellenstraat, postcode 8014 VZ, in Zwolle. Het winkelcentrum biedt voldoende ruimte voor een gezellige en sfeervolle avond vol muziek.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende betrokken partijen die zich inzetten voor het culturele leven in Zwolle-Zuid. We zijn dankbaar voor hun steun en kijken ernaar uit om samen met hen een onvergetelijke avond te creëren.

Kom naar Winkelcentrum Zwolle-Zuid op vrijdag 16 juni 2023 en laat u meeslepen door de muzikale klanken van de Less is more Band. Het belooft een geweldige avond te worden vol muziek, gezelligheid en plezier. Mis het niet!