Kom en laat je meevoeren door de aanstekelijke energie van Bouncebrass, het muzikale muziektheater dat het publiek laat 'stuiteren' van plezier. Niet alleen het publiek, maar ook de muzikanten zelf barsten van de muzikale energie en kunnen niet stil blijven staan. Met een breed repertoire biedt deze brass band voor elk wat wils.

Op zaterdag 24 juni 2023 organiseert Stichting Zwolse Zot dit spetterende optreden op de Kringdagen van Zwolle-Zuid. Van 15:00 tot 17:00 uur kun je genieten van de dynamische klanken van Bouncebrass op het evenemententerrein, gelegen aan Vrijheid, 8014 XP, in Zwolle.

De Kringdagen van Zwolle-Zuid worden mede mogelijk gemaakt door verschillende betrokken partijen die zich inzetten om dit evenement tot een groot succes te maken. Het belooft een fantastische dag vol muzikaal spektakel te worden, waarbij de energie van Bouncebrass je gegarandeerd laat meespringen en dansen.

Voor meer informatie over dit evenement en andere activiteiten tijdens de Kringdagen, kun je terecht op de website www.zwolsezot.nl. Mis dit bruisende optreden van Bouncebrass niet en kom samen met ons genieten van een onvergetelijke dag vol muzikale hoogtepunten!