HELAAS IS DEZE ACITIVITEIT KOMEN TE VERVALLEN

 

Tijdens de Kringdagen in Zwolle Zuid zal het startschot worden gegeven voor het Palenproject. Dit project houdt in dat er ontmoetingspalen worden geplaatst in verschillende buurten, waar buren elkaar rondom deze plek kunnen ontmoeten. Op de palen kunnen buurtbewoners hun eigen ideeën kwijt, zoals een pluktuin, groen, bankjes, speeltoestellen, een waterpunt, een informatiepunt of het startpunt van een wandelroute. Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen op diverse manieren een rol spelen binnen dit project. Tijdens het netwerkmoment voor bedrijven tijdens de Kringdagen, zal Stichting de Welzijnsmakers het Palenproject presenteren als startschot.

Daarnaast willen ze tijdens deze feestweek de bewoners warm maken voor het idee van een ontmoetingspaal in hun eigen buurt of straat. Het Palenproject zal mogelijk enkele jaren in beslag nemen, maar met het startschot hopen ze alvast een mooi begin te maken.

Op donderdag 22 juni 2023 zal de activiteit “Buurtpalen maken” plaatsvinden, georganiseerd door Stichting de Welzijnsmakers. Dit zal plaatsvinden van 16:00 tot 20:00 uur bij Harculo / Coolwater food & drinks, gelegen aan de IJsselcentraleweg 6 in Zwolle. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Wijkenvereniging Zwolle-Zuid en Stichting Zwolse Zot is een van de betrokken partijen.

Kom langs tijdens de Kringdagen in Zwolle Zuid en ontdek meer over het Palenproject en hoe je als buurtbewoner kunt bijdragen aan meer ontmoeting en verbinding in jouw buurt!