Stichting Zwolse Zot organiseert op vrijdag 23 juni 2023 het spel "Spijkerslaan" als onderdeel van de activiteiten tijdens de Kringdagen van Zwolle-Zuid. Dit gezellige en traditionele Oud Hollandse spel zal plaatsvinden op het Evenemententerrein.

Tijdens Spijkerslaan kunnen de deelnemers hun behendigheid en precisie testen. Het doel van het spel is om een spijker in een houten balk te slaan met behulp van een hamer. Een uitdagende opdracht die concentratie en handigheid vereist!

Je speelt in teamverband tegen andere teams. Een team bestaat uit 6 personen. Deelname is gratis.

Inschrijven kan via de site: Aanmelden Oud Hollandse spelen | Zwolse Zot

De activiteit vindt plaats van 16:30 uur tot 19:30 uur. Het Evenemententerrein is gevestigd aan de Vrijheid in Zwolle, 8014 XP.

We willen graag benadrukken dat deze activiteit mede mogelijk wordt gemaakt door Wijkenvereniging Zwolle-Zuid, die betrokken is bij de organisatie van de Kringdagen.

Kom langs en doe mee aan Spijkerslaan, een spel vol nostalgie en plezier! Het belooft een leuke en gezellige avond te worden voor jong en oud. We danken Stichting Zwolse Zot voor hun inzet om deze activiteit te organiseren.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Stichting Zwolse Zot. We hopen u te zien op het Evenemententerrein tijdens de Kringdagen van Zwolle-Zuid!