Op zaterdag 24 juni 2023 vindt er een spannende duivenwedstrijd plaats voor kinderen! Dit evenement wordt georganiseerd door Postduivenvereniging De Reizende Postduif uit Hattem en wordt mede mogelijk gemaakt door Wijkenvereniging Zwolle-Zuid en de Stichting Zwolse Zot.

Kinderen kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd en kiezen hun favoriete duif (vanaf een plaatje). De duiven worden vervolgens op een later tijdstip tijdens een officiële duivenwedstrijd logelaten. De jonge duiven doen mee aan de wedstrijd J28 van 149 kilometer op vrijdag 14 juli vanuit Lommel (België) en ze worden terugverwacht op zaterdag 15 juli. Het kind wiens duif als eerste weer terug is op het honk, wint een mooie prijs. De nummers 1 tot en met 3 hebben zeker een prijs. Je kunt de resultaten van de wedstrijd online volgen en de winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook-pagina van de Kringdagen.

Inschrijving voor de duivenwedstrijd vindt plaats van 12:00 uur tot 15:00 uur op het Evenemententerrein, gelegen aan De Vrijheid, 8014 XP in Zwolle.

Een leuk evenement om samen met de kinderen aan deel te nemen!