Kom en doe mee met een spannende activiteit "Vlieg naar Zuid" georganiseerd door de scholen van Zwolle-Zuid! Op dinsdag 20 juni 2023, van 13:00 uur tot 14:00 uur, zal onder andere op CBS Talentum vliegtuigjes vouwen en deze van de "berg" naast Het Spiekertje gooien. Het belooft een spectaculaire middag te worden!

Ben je geïnteresseerd in het zien van deze kleurrijke vliegtuigjes in actie? Kom dan langs bij CBS Talentum, gelegen aan de IJsselcentraleweg 65 in Zwolle. Je kunt genieten van de prachtige creaties en de spanning voelen wanneer de vliegtuigjes worden gelanceerd.

De prijsuitreiking voor deze activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 24 juni om 14:00 uur op het evenemententerrein aan De Vrijheid. Mis deze feestelijke gelegenheid niet en kom de deelnemers aanmoedigen!

Deze geweldige activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de Wijkenvereniging Zwolle-Zuid en de betrokken partijen, waaronder de Stichting Zwolse Zot. We willen hen bedanken voor hun steun en bijdrage aan dit evenement.

Noteer dus de datum in uw agenda: dinsdag 20 juni 2023, van 13:00 uur tot 14:00 uur bij CBS Talentum. We hopen je daar te zien en samen te genieten van het vliegtuigspektakel!