DEZE LOCATIE IS VERVALLEN.

We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan de spannende "Slag van Zuid" Pubquiz/Buurtquiz, georganiseerd door de Koningskerk. Dit unieke evenement vindt plaats op vrijdag 23 juni 2023, van 20:30 tot 23:00 uur.

Je kan je nog opgeven via de volgende link https://www.zwolsezot.nl/aanmelden-buurtquiz

Tijdens deze bruisende quiz zullen teams op verschillende locaties in Zwolle-Zuid vragen beantwoorden en uitdagende opdrachten uitvoeren. Het wordt een avond vol gezelligheid, competitie en plezier voor zowel jong als oud.

De locatie van de Pubquiz/Buurtquiz is de Koningskerk, gelegen aan de Landsheerlaan 5, postcode 8016 ET, in Zwolle. Het is een perfecte plek om samen te komen en de strijd aan te gaan met andere teams uit de buurt.

 

Voor meer informatie over de "Slag van Zuid" Buurtquiz en om je team aan te melden, kun je terecht op onze website: www.zwolsezot.nl. Hier vind je alle details en richtlijnen om je voor te bereiden op deze geweldige avond.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Wijkenvereniging Zwolle-Zuid en is een initiatief van de Stichting Zwolse Zot. We zijn dankbaar voor hun betrokkenheid en ondersteuning om deze Pubquiz/Buurtquiz tot een groot succes te maken.

Mis deze kans niet om je kennis te testen, nieuwe mensen te ontmoeten en samen met je buurtgenoten een geweldige avond te beleven. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de "Slag van Zuid" Pubquiz/Buurtquiz in de Koningskerk!