Komende zomer kunnen kleuters uit Zwolle en omgeving lekker actief bezig zijn tijdens de Kaboutersport activiteit, georganiseerd door SportService Zwolle. Het kleuter gymuurtje staat volledig in het teken van klimmen, springen, mikken, rennen, rollen en zwaaien, en biedt zo de perfecte gelegenheid voor kleuters om te ontdekken wat zij het leukst vinden om te doen.

Op donderdag 22 juni 2023 vindt de Kaboutersport activiteit plaats in de Aalt Brinkhuiszaal in Gerenlanden, Munterkamp 75 Zwolle. Het kleuter gymuurtje start om 15:00 uur en duurt tot 15:45 uur. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer vrijblijvend meedoen? Stuur dan een mailtje naar m.wicherson@sportservicezwolle.nl of kijk op de website https://sportservicezwolle.nl/sportagenda/event/88543/2023/05/25 voor meer informatie.

De activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Wijkenvereniging Zwolle-Zuid en betrokken partijen zijn onder andere Stichting Zwolse Zot.

Meld je snel aan en geef jouw kleuter de kans om lekker te bewegen en nieuwe vaardigheden te ontdekken tijdens de Kaboutersport activiteit!