Tijdens de Kringdagen in Zwolle Zuid worden er diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een theatershow van Jenne Minnema met zijn populaire Professor Cool-show. Vanaf zijn jeugd heeft Jenne al een passie voor theater en kinderen. De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 10 jaar en na afloop is er nog iets lekkers voor de kinderen. De toegang is gratis.

Professor Cool is een hele slimme professor. Althans: dat vindt hij zelf. Elke dat is hij druk met nieuwe uitvindingen, maar of die nu zo'n succes zijn? Meestal niet en daarom heeft hij hulp van de kinderen nodig.

Jenne gebruikt gevarieerde theatervormen in zijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leefstijl heeft. Zo zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes, wedstrijdjes tussen de kinderen onderling (bijvoorbeeld de jongens tegen de meiden) en nog veel meer. De kinderen worden ook uitgedaagd om mee te doen. Zijn shows zijn altijd hyper-interactief. In zijn shows probeert Jenne het publiek iets te laten proeven van Gods liefde voor hen en dat op een grappige manier.

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 25 juni 2023 in de Zuiderhof, Troelstralaan 25, 8014 ZA in Zwolle.

De show is van 14:00 tot 15:00 uur.

Deze voorstelling wordt aangeboden door 'Hart voor de Stad', CGK-Zwolle.

De Kringdagen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Zwolse Zot en er zijn verschillende betrokken partijen bij het organiseren van deze evenementen. 

Jij komt toch ook op zondag 25 juni naar de Zuiderhof!