Tijdens de Kringdagen zal Young Notes, een fantastische muziekgroep, een spetterend optreden verzorgen op zaterdag 24 juni 2023. Dit bijzondere optreden wordt georganiseerd door Young Notes zelf, een getalenteerde groep jonge muzikanten.

Het optreden van Young Notes vindt plaats van 12:00 uur tot 14:00 uur op het Evenemententerrein, gelegen aan de Vrijheid in Zwolle (postcode: 8014 XP). Dit is een uitgelezen kans om te genieten van de muzikale talenten van deze opkomende groep.

Voor meer informatie over Young Notes en hun optreden tijdens de Kringdagen kunt u terecht op de website: www.kna-zwolle.nl. Hier vindt u alle details en kunt u zich verder verdiepen in de muziek en activiteiten van Young Notes.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Zwolse Zot, een belangrijke partner die zich inzet voor de organisatie van de Kringdagen en het bevorderen van lokale evenementen.

Mis dit geweldige optreden van Young Notes niet tijdens de Kringdagen! Kom naar het Evenemententerrein op zaterdag 24 juni en geniet van de muziek. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden!