Op woensdag 21 juni 2023 organiseert De Huppe samen met SportService Zwolle een voetbalevenement voor jongeren en jongvolwassenen met een ondersteuningsbehoefte/afstand tot de arbeidsmarkt bij de Zwolsche Athletische Club (ZAC) aan de Landsheerlaan 42 in Zwolle.
Dit evenement is onderdeel van de feestweek en vindt plaats van 10:00 uur tot 11:30 uur. De Huppe en SportService Zwolle werken samen om deze activiteit mogelijk te maken en zorgen voor een leuke en uitdagende ochtend vol sport en beweging voor jongeren en jongvolwassenen met een ondersteuningsbehoefte. De Zwolsche Athletische Club (ZAC) biedt een prachtige locatie.

Ben je iemand of ken je iemand die hieraan mee kan doen kom dan woensdagochtend 21 juni naar ZAC.

De organisatie van dit voetbalevenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Wijkenvereniging Zwolle-Zuid en de Stichting Zwolse Zot is ook betrokken bij dit evenement.
We hopen dat alle deelnemers een geweldige dag zullen hebben en volop kunnen genieten van het voetballen en de sportieve uitdagingen!
De Huppe is ook de meeste vrijdagmiddagen van 13 uur tot 15 uur op het Sportpark om met de jongeren/jongvolwassenen te voetballen.
Wil je meer info over het evenement of de vrijdagmiddag bel dan met De Huppe 038-4602798 en vraag naar Wilma, Simo of Roy.