Samen in beweging met Het Zand!

Op vrijdag 23 juni 2023 organiseert Zorgspectrum Het Zand een gezellige wandeling door het park, in samenwerking met cliënten uit Zandhove. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze actieve activiteit en samen in beweging te komen.

De wandeling heeft een afstand van 2,8 km en biedt een prachtige gelegenheid om te genieten van de natuurlijke omgeving. We vertrekken om 18:45 uur vanaf Zandhove, gelegen aan de Hollewandsweg 17 in Zwolle. Inloop vanaf 18:15 uur en eindtijd is 20:30 uur.

Tussendoor is er een optreden van De Tower Snörr'n. Zij spelen van 19:00 tot 20:15 uur. Deze kapel is een mooi voorbeeld van hoe mensen met een beperking gewoon kunnen meedoen in de maatschappij. Meer informatie is te vinden op: www.detowersnorrn.nl

Wil je meer informatie over deze activiteit? Bezoek dan onze website www.hetzand.nl/locaties/7/zandhove. Hier vind je alle details en aanvullende informatie over het evenement.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat deze activiteit mede mogelijk wordt gemaakt door Wijkenvereniging Zwolle-Zuid. We waarderen hun betrokkenheid en ondersteuning bij het realiseren van dit evenement.

Zorgspectrum Het Zand en Stichting Zwolse Zot zijn beide betrokken partijen die zich inzetten voor het welzijn van de lokale gemeenschap. Samen streven we naar het creëren van waardevolle en gezonde activiteiten voor iedereen.

Dus trek je wandelschoenen aan, kom gezellig meedoen en geniet van een prachtige wandeling in het park samen met Het Zand. We kijken ernaar uit om jullie daar te ontmoeten!