Ben je geïnteresseerd in duurzaamheid en wil je graag energiebesparende tips voor je woning? Dan is het speeddaten met een energiecoach van Het Groene Zuiden iets voor jou! Op zaterdag 24 juni 2023 organiseren we deze leuke en informatieve activiteit op het Evenemententerrein in Zwolle.

Tijdens het speeddaten krijg je de kans om in korte één-op-één gesprekken met ervaren energiecoaches al je vragen te stellen en advies te ontvangen over energiebesparing en duurzame oplossingen. Of het nu gaat om isolatie, zonnepanelen, warmtepompen of andere energiezuinige maatregelen, onze energiecoaches staan klaar om je te helpen.

Het evenement vindt plaats van 12:00 tot 17:00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen die interesse heeft. Kom langs en maak kennis met verschillende experts op het gebied van duurzaamheid. Je vindt ons op het Evenemententerrein aan de Vrijheid in Zwolle.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.hetgroenezuiden.nl. Hier vind je alle details over het speeddaten met de energiecoach en andere duurzame initiatieven van Het Groene Zuiden.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Zwolse Zot en andere betrokken partijen. Samen zetten we ons in voor een groenere toekomst!

We hopen je te verwelkomen bij het speeddaten met een energiecoach op zaterdag 24 juni. Neem je nieuwsgierigheid en vragen mee, en ontdek hoe je jouw woning kunt verduurzamen. Tot dan!