Kom en ontdek de fascinerende wereld van de zon tijdens de activiteit "Zonnekijker" op woensdag 21 juni 2023. Ik, Wim Verdoold, wil graag de zon met jullie delen op een unieke manier.

Tijdens deze activiteit heb ik een bijzonder idee. Niet alleen wil ik de zon laten zien, maar ook laten voelen. Bij bewolkt maar droog weer, maak ik gebruik van een oude satellietschotel om het zonlicht te bundelen. Ook heb ik twee grote paraboolspiegels die het zonlicht kunnen concentreren. Als je een lat precies in het brandpunt van deze bundeling houdt, zal de lat ontvlammen. Natuurlijk zal ik alles begeleiden en zorg ik voor de veiligheid.

De activiteit vindt plaats op het evenemententerrein aan de Vrijheid in Zwolle. Van 13:00 tot 17:00 uur kun je komen genieten van dit bijzondere schouwspel. De Zonnekijker wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Zwolse Zot, die betrokken is bij de organisatie van de Kringdagen van Zwolle-Zuid.

Dus kom langs en laat je verwonderen door de kracht en schoonheid van de zon. Het belooft een unieke ervaring te worden waarbij je de zon niet alleen kunt zien, maar ook kunt voelen. Wees erbij op woensdag 21 juni 2023 en vergeet niet je nieuwsgierigheid mee te nemen!