We hebben een spannende toevoeging aan het programma van de Kringdagen van Zwolle-Zuid op zondag 25 juni 2023. Tussen 19:00 en 23:00 uur is er namelijk een speciale activiteit gepland waarbij u de kans krijgt om de Maan te observeren.

De activiteit, genaamd "Maankijker", wordt georganiseerd door Wim Verdoold, een enthousiaste maanliefhebber. Als het weer helder is, kunt u samen met Wim en andere geïnteresseerden genieten van het bijna halfverlichte maanoppervlak. En het beste van alles is dat het al zichtbaar zal zijn vóór zonsondergang, dus u hoeft niet tot laat in de avond te wachten.

De Maankijker vindt plaats op het evenemententerrein op het volgende adres:

Locatie: Dierenweide ’t Spiekertje

Adres: Van Schaikpad 1

Postcode: 8015 AV

Woonplaats: Zwolle

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Zwolse Zot, die betrokken is bij de organisatie van de Kringdagen en het faciliteren van verschillende evenementen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de Maan van dichtbij te bewonderen en de pracht van de nachtelijke hemel te ervaren. We hopen u te verwelkomen bij de Maankijker op zondag 25 juni tussen 19:00 en 23:00 uur bij Dierenweide ‘t Spiekertje.