Sinterklaasintocht in Zwolle-Zuid 2022

Ook dit jaar heeft Sinterklaas Zwolle-Zuid niet overgeslagen.

Op zaterdag 19 november 2022 is hij aangekomen!

Het was koud, maar de zon scheen en het werd een geweldige dag als vanouds!

Druk op de knop hieronder voor de film: 

De werkgroep Sinterklaasintocht Zwolle-Zuid, vallend onder de Stichting Zwolse Zot, organiseerde namens de Winkeliersvereniging Zwolle-Zuid en de Wijkenvereniging Zwolle-Zuid de Sinterklaasintocht.

Sinterklaasintocht Zwolle-Zuid 2022

Wat heeft de werkgroep Sinterklaasintocht Zwolle-Zuid, in opdracht van Wijkenvereniging Zwolle Zuid en Winkelcentrum Zwolle Zuid, een mooie en geslaagde Sinterklaasintocht georganiseerd.

Wij bedanken alle vrijwilligers die op wat voor een manier dan ook mee hebben geholpen aan deze intocht want zonder jullie was het niet gelukt.

Verder willen wij Men in Music bedanken die het geluid hebben verzorgd en Sinterklaas en zijn pieten hebben onthaald. ChinaPalace038 bedankt voor de heerlijke warme versnapering.

Hieronder staan nog een aantal leuke foto's van deze onvergetelijke dag.

Sinterklaas naar De Kievitsbloem 2022

Sinterklaas had het goed naar de zin in Zwolle-Zuid ! In de hoek van zijn logeerkamer vond hij waarachtig nog een paar zakken pepernoten en besloot en er nog een leuke muzikale koopavond van te maken voor de mensen ! Daarna stuurde hij zijn pieten nog even naar De Kievitsbloem, want ook de mensen die wat minder mobiel zijn mogen uiteraard niet overgeslagen worden!